Let's blog away

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 10:44

Mijn eerste blog, alsnog op een website. Ik wilde het heel graag per mail gaan doen, dat voelde wat vrijer. Alleen ben ik dus totaal niet thuis in e-mail marketing, liep ik natuurlijk tegen allerlei deuren aan en zijn we alsnog hier. Gelukkig kon ik de blog wel afschermen met een wachtwoord, zodat ik wel weet wie er meeleest. Mensen die me al langer volgen via mijn Liefs van Leonie account weten dat ik dit al heel lang op de planning heb, maar dat er wat negatieve gedachtes nog voor belemmeringen zorgden. Bij deze heb ik dan eindelijk de stap gezet, ik ga bloggen en wel op mijn eigen manier zonder pressure. 

In elke blog zal er één onderwerp zijn, zoals deze als introductie van mijn blog. Mochten er vragen zijn n.a.v. een blog of mocht er een onderwerp zijn wat je graag voorbij ziet komen, reageer gerust hieronder of stuur een berichtje via contact. Ik vind het heel leuk om inspiratie op te doen en te kletsen over de dingen die mensen bezig houden.

Highlights

Frankrijk

Voor het eerst hebben we vakantie gevierd in Frankrijk. Wat een heerlijke tijd hebben we gehad! De meisjes sliepen fantastisch in de caravan en wat een weertje zeg. Echt even quality time met zijn vieren. 

Eef 2 jaar

Onze kleine meid is gewoon alweer 2 jaar!

We hadden een Barbie feestje voor haar georganiseerd en wat heeft ze genoten. Natuurlijk wel weer veel te veel taart, dus nog een week van genoten.

Next blog

De volgende blog zal gaan over mijn New Mommy plannen, want daar is iedereen vooral nieuwsgierig naar denk ik. Het zijn wel echt nog plannen en ik heb nog 100.000 twijfels over alles. Heerlijk om dit met jullie te kunnen delen en leuk om jullie reacties te ontvangen. 

Liefs van Leonie

Reactie plaatsen

Reacties

Annemiek (Creamiekie)
8 maanden geleden

Leuk dat je een blog gaat beginnen. Heel veel succes!